Polski
Polski
English

Kategorie maszyn

Wybierz kategorię:

Zakłady i linie produkcyjne

Linia oblewająca ciastka czekoladą

IS03668A-003

Używana linia oblewająca ciastka czekoladą :

- głowica oblewająca · szerokość robocza 600 mm

- zbiornik z płaszczem wodnym, służący do utrzymywania temperatury czekolady

- pompa podająca czekoladę

Płynna regulacja napędu siatki, regulator temperatury czekolady, wentylator zdmuchujący nadmiar czekolady z regulowaną mocą nadmuchu, możliwość całkowitego oblewania, możliwość oblewania samych spodów, konfiguracja urządzenia dająca się łatwo wkomponować w linie zautomatyzowane lub półautomatyczne.

- tunel chłodniczy: agregat chłodniczy, regulator temperatury schładzania, chłodnica z wentylatorem, płynna regulacja napędu taśmy, regulowany wlot i wylot z tunelu, długość tunelu chłodniczego 12 m

Nasi partnerzy: